۱۰ واحد منزل مسکونی رایگان به مدت ۳ ماه در اختیار خانواده‌های سیل زده سپاه ۶۹ مشهد پیشرفت برقی‌سازی خط راه‌آهن مشهد-تهران صفر است | ۱۰۰ واگن مسافربری نو وارد شبکه حمل‌ونقل ریلی می‌شود نرخ میوه در بازار امروز مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) + جدول رئیس دایره بیمه کشاورزی خراسان‌رضوی: پرداخت غرامت به کشاورزان استان به‌سرعت انجام می‌شود بورس ۶۲ هزار واحد ریخت! | ۹۴ درصد نماد‌ها منفی شدند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) مبلغ اجاره آپارتمان در منطقه راهنمایی مشهد سر به فلک کشید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) آخرین وضعیت فعالیت بازار طلای مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) | حباب در سکه همچنان وجود دارد سکه به کمتر از ۴۰ میلیون تومان سقوط کرد | حباب سکه کاهشی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز | ریزش بی‌ارزش (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (یکشنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) خبر جدید وزیر راه درباره نهضت ملی مسکن امشب یارانه واریز می‌شود (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) رکوردشکنی سود بدون ریسک اوراق اسناد خزانه اسلامی + نمودار دلیل کاهش پی‌درپی نرخ دلار چیست؟ (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) سنگ اندازی سامانه‌های متعدد دولت الکترونیک پیش پای کسب وکار‌ها  دلیل کاهش شدید قیمت نات کوین چیست؟ حقوق اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ بازنشستگان کشوری واریز شد نحوه انتقال نات‌کوین از ربات تلگرام به کیف‌ پول و فروش آن + روش استیک‌کردن یا سرمایه‌گذاری کشف و توقیف ۲۱ تن پای مرغ غیربهداشتی در مشهد | در خرید گوشت چرخ‌کرده دقت کنید  در خواست اتاق اصناف مشهد از واحد‌های صنفی برای کمک به سیل‌زدگان استان ایران خودرو محصولات هایما را گران کرد+ جدول (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) دلار در آستانه ورود به کانال ۵۶ هزار تومان (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) توزیع ۲۲ هزار تن انواع کود‌های یارانه‌ای بین کشاورزان خراسان رضوی طی سال جاری آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در خراسان‌رضوی | افزایش ۱۷ درصدی قیمت خرید تضمینی گندم از کشاورزان استان سودای صعود در روز‌های رکود بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

معاون وزیر ارتباطات: تغییر تعرفه‌ اینترنت مشروط به تعریف چگونگی افزایش درآمدهاست

  • کد خبر: ۲۰۲۲۹۵
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۷
معاون وزیر ارتباطات: تغییر تعرفه‌ اینترنت مشروط به تعریف چگونگی افزایش درآمدهاست
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: ما اختیار و امکان لازم برای تغییر تعرفه‌های ارتباطی را داریم اما هر نوع تغییر تعرفه‌، مشروط بر آن است که اگر تغییر تعرفه انجام شود، اپراتور چگونه می‌خواهد افزایش درآمد را هزینه کند.

به گزارش شهرآرانیوز امیر محمدزاده لاجوردی در حاشیه چهارمین روز نمایشگاه تلکام در جمع خبرنگاران درباره افزایش تعرفه‌های ارتباطی اظهار کرد: وزارت ارتباطات یک وزارتخانه تخصصی است و سازمان تنظیم مقررات ارتباطات هم موضوعات را تخصصی بررسی می‌کند؛ که در این راستا بحث افزایش تعرفه‌ها مطالبه اپراتور‌ها بوده و هست.

وی افزود: حتی این مطالبه در سال‌های اخیر بیشتر هم شده است؛ ما در بازه‌های زمانی مختلف داده‌های آن‌ها را دریافت می‌کنیم و متناسب با شرایط تصمیم می‌گیریم. الان هم طبیعتا اپراتور‌ها درخواست داده و داده‌های آماری خود را به رگولاتوری ارائه کرده‌اند؛ ما اختیار و امکانش را برای تغییر تعرفه داریم، اما هر نوع تغییر تعرفه‌ای مشروط بر این است که اگر تغییر تعرفه‌ای رخ دهد، اپراتور این افزایش درآمد را چگونه می‌خواهد هزینه کند.

لاجوردی در ادامه صحبت‌هایش تأکید کرد: بنابراین ما از اپراتور‌ها در همه بازه‌های زمانی درخواست برنامه توسعه‌ای کرده و شاخص‌های ارتقای شبکه را به آن‌ها اعلام کرده‌ایم که شاخص‌های متفاوتی است. بحث دیگر مرتبط با توسعه فناوری‌های نو و جدید مانند ۵ G است.

وی با بیان اینکه در حوزه ۵ G برنامه خود را به اپراتور‌ها اعلام کرده‌ایم، اظهار کرد که به طور مثال برنامه‌ریزی ما این است سال آینده باید به چه هدف‌گذاری برسیم. در حال حاضر توپ در زمین اپراتور‌های تلفن همراه است که آیا این شاخص‌ها را می‌توانند انجام دهند یا خیر. بعضا اپراتور‌ها اعلام می‌کنند که شاخاص‌های گفته شده از سوی وزارت ارتباطات و رگولاتوری، در بخش پوشش شهری، روستایی، جاده‌ای و ... سخت‌گیرانه است.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تصریح کرد: در سال ۱۳۹۶ میزان سرمایه گذاری یک اپراتور حدود یک میلیارد دلار بود، اما الان سرمایه گذاری اپراتور ما از یک میلیارد دلار به ۳۰۰ میلیون دلار تغییر کرده است. سرمایه‌گذاری آن‌ها طبیعتا باید افزایش پیدا کند، اما اینگونه نیست که ما تعرفه تغییر دهیم و اپراتور هیچ تغییری در کیفیت شبکه و زیرساخت خود ایجاد نکند.

وی تصریح کرد: بنابراین این موضوع امر جدیدی نیست و سال گذشته و امسال شاخص‌ها در اختیار آن‌ها قرار داده شده و اصرار داریم شاخص‌های گفته شده الحاقیه پروانه آن‌ها شود، زیرا در این شرایط اگر اپراتور تعهدی که داده را انجام ندهد، ما می‌توانیم آن را جریمه کنیم. به عبارتی هر دفعه می‌توانیم اپراتور را تا ۱۰ بار جریمه کنیم و در هر بار هم تا پنج درصد درآمدش جریمه شود. ما سفت و سخت ایستادگی کردیم، باید اپراتور‌ها شاخص‌ها را بپذیرند و به صورت الحاقیه پروانه آن‌ها شود تا اگر تعهدشان را انجام ندادند، این موضوع قطعا به نفع مردم جبران شود.

رئیس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تصریح کرد: موضوع محدودیت‌های اینترنتی در حوزه کاری من نیست و ما این شاخص‌ها را بر اساس شرایط موجود برای اپراتور‌ها مشخص می‌کنیم. این شاخاص‌ها، شاخص‌های فضایی یا براساس شرایط آینده و گذشته نیست و شرایط فعلی را می‌سنجیم و معتقدیم اپراتور‌ها می‌توانند به این‌ها برسند. به عنوان مثال در حوزه شبکه ملی اطلاعات شاخص داریم که باید ۱۰ درصد جمعیت شهری ما تا انتهای سال ۱۴۰۴ تحت پوشش ۵ G قرار بگیرد و اپراتور باید این موضع را متعهد شود.

وی ادامه داد: ما خودمان می‌دانیم وضعیت شبکه چگونه است و شاخص‌ها را هم خودمان با کمک اپراتور‌های ارتباطی تعیین می‌کنیم و مبنای گزارش سازمان تجارت الکترونیکی هم مشخص است که دارای اشکالات فراوانی است و با جست‌وجو در اینترنت می‌توان فهمید که در جلسه‌ای که برگزار شد، این گزارش صحت دارد یا خیر.

لاجوردی درباره توسعه هوش مصنوعی در یک سال اخیر و تأثیر آن بر توسعه فناوری اظهار کرد: خواه ناخواه ما باید بپذیریم هوش مصنوعی بسیاری از ابعاد زندگی کاربر را تغییر می‌دهد و طبیعتا مقاومت‌هایی در این راستا وجود دارد، به خصوص در سازمان‌های دولتی که بحث بهره‌وری با بخش خصوصی در آن‌ها کاملا متفاوت است، عملا مقاومتی وجود دارد؛ بنابراین در راستای استفاده از هوش مصنوعی به دلیل اینکه در راستای بهره وری است و استفاده از نیروی انسانی را کاهش می‌دهد، مقاومت وجود دارد.

وی افزود: در وزارت ارتباطات و پژوهشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات، مرکزی در این زمینه راه‌اندازی شده و از مدت‌ها قبل فعالیت خود را آغاز کرده است؛ به دلیل اهمیت کاربرد هوش مصنوعی امیدواریم با پروژه‌هایی که مرکز تحقیقات ما دارد، ان‌شاءالله بتوانیم برای اولین بار در خود وزارت ارتباطات بحث هوش مصنوعی را پیگیری کنیم.

او افزود: علاوه بر این موضوع، در سند راهبردی جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی هم وظایفی در حوزه هوش مصنوعی مشخص شده و مجریان و متولیانی مشخص شده‌اند که در حوزه دولت هوشمند، متولی اصلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->